La Calma

La Calma

IES Barres i Ones (Badalona)
Barcelonès | ESO
Juny 2023

Una paraula abstracta a la qual cadascú pot donar el seu propi significat. Un sentiment i una sensació inigualable.  Evita moltes coses i produeix sensació de llibertat i tranquil·litat.

Les perfeccions, belleses naturals, així com un riu, el mar, la mar. Fàcilment, es pot sentir aquesta sensació màgica.

Aquell sentiment que ens produeix benestar i la seguretat de que tot estarà bé. Probablement, un dels sentiments preferits de molts i dels més amats, i com no fer-ho. On aborda la tranquil·litat acompanyada d’un espai fred. Alguns la gaudeixen més que uns altres, però tots sabem que necessitem aquests moments de baixada, silenci, observacions, deixadesa del temps, acabar de passar per un camí d’espines, o simplement, canviar la perspectiva de la teva finestra. Tots aquests moments són desitjos del nostre ser més íntim mentre passem per temps d’acció contínua, com quan et trobes en situacions de cansament, de sentir-te malament i només desitges l’arribada d’aquesta.

El lloc ideal per obtenir la meva calma és la biblioteca perquè és un lloc on trobem la comoditat i la tranquil·litat. El silenci.

La calma és la tranquil·litat de la nit. Seure’s a un lloc quiet, amb amics o sense i, alçar el cap per veure la llum de la Lluna brillar a dalt del cel, recalcant més la calma entre les tenebres, l’aire fred de la foscor fa que el silenci destaqui encara més en aquella nit.

La mort és la calma absoluta.

COMPARTEIX

Fotoreportatge

  • ESO
  • Emocions
  • Barcelonès

Comentaris del fotoreportatge

Fer un comentari
El teu comentari s'ha enviat correctament!

Escriu el teu comentari sobre el fotoreportatge.

Abans de publicar-lo, serà validat pels responsables del projecte

Et pot interessar

Altres relacionats